Video
Linkovi
Forum
Koncerti
Newsletter
  1.  
     

Info

Edo Maajka o novom albumu..

11.10.2011
Edo Maajka o novom albumu..

Edo Maajka se obratio svojim fanovima sa do sada najvećom kolekcijom novosti o njegovom dolazećem albumu Štrajk Mozga. Šta možemo očekivati od ovog albuma, ko je na njemu radio, kada se očekuje i na čemu je Edo radio u zadnje vrijeme, pročitajte u nastavku

 

 

 

 


Dragi moji,

Oprostite što sam vas zapostavio, ali iskreno ničeg nije bilo novog u mojoj karijeri što bi vam imao za reći. Radilo se dosta zadnjih par mjeseci i već nekoliko sedmica uzivam i preslušavam ovaj svoj novi materijal koji planiram izbacit vrlo uskoro, pa evo vam par informacija vezanog uz novi CD-Od Ede….

‘Štrajk mozga’ popis pjesama:

 

01. Panika (beat Billy)
02. Život je težak (beat Smak)
03. Soma tebi, soma njemu, meni soma i po (beat Koolade)
04. Ra-ta-ta (beat Billy)
05. Facebook mi je oteo jarane (beat Billy)
06. Shuldigung Sabine (beat Dash)
07. Doso Jah u BiH (beat Koolade)
08. Gube se (beat Billy)
09. Ja sam samo drukčiji (beat Koolade)
10. Šta ce reć (beat DJ Goce)
11. Ljubav (beat DJ Goce)
12. Džigera beat (beat Dash)
13. Imaš li ti sta para (beat Billy)
14. Nije kasno (beat Dirty Hairy)

 

To je manje više track lista ovog albuma, plus-minus koja stvar, bit će tu još par recitacija i skitova. Goste na albumu nisam napisao iz prostog razloga jer još nisu svi snimili svoje dijelove pa da ne bude razočarenja kasnije.

Na albumu vas ocekuje veliki spektar tema kojima sam se pozabavio, od panike do ljubavi i svega između. S obzirom da sam najvise toga uzeo od Billy-a, album ima taj njegov prepoznatljiv začin i produkcijski najviše podsjeća na Stigo Ćumur. Ima tu svega, od oldskul beatova, reagge-a, dancehall-a, dubstep-a, tvrdog rock riff-a, do zajebancije na temu džigere-narodnjaka.

Album bi trebao biti vani do decembra ove godine, a ozbiljnija koncertna promocija je na proljeće. Izdaje ga Menart kao i svaki do sada, miksa i masterira Studio Morris-Zagreb, FMJAM buraz, FMJAM…

pozdrav i voli vas Glavatar:)

Natrag »
Pionir