Video
Linkovi
Forum
Koncerti
Newsletter
  1.  
     

Info

Edo Maajka slavio u prepunom Boogaloou

04.10.2010
Edo Maajka slavio u prepunom Boogaloou

Petak je nesumnjivo bio jedan od zanimljivijih dana za publiku koja vjerno prati hip hop scenu. Edo Maajka i bend oduševili su brojnu publiku u jednom od najaktivnijih zagrebačkih klubova - Boogaloou, nakon čega je ostao moćan osjećaj, kako publici koja je "u elementu" izlazila iz dvorane tako i Edi koji se nakon koncerta družio i fotografirao s fanovima te dao nekoliko intervjua. Bio je to koncert o kojem će se još dugo pričati.

 

Edo je započeo nastup „Saletovom“ nakon koje je nastavio sa svojim dobro poznatim hitovima ali u novim aranžmanima. Na repertoaru su bile i dvije nove pjesme sa „Spomen ploče“; aktualni singl  “Fotelja“ i pjesma „Tata mama“. Za cjelokupni dojam na sceni bili su zaduženi Frenkie te Edin novi bend; Luka Žužić (trombon), Amir Kurtić (bass), Alen Tibljaš (bubanj), Teo Aničić (gitara), Antonio Geček (truba) i Mario Bočić (sax). Spoj punog kluba i dobro raspoloženih izvođača vjerojatno nije niti mogao proći drugačije ili nezapaženo.

T portal:

„Novi 'album od Ede' pod nazivom 'Spomen ploča' regrutirao je cijelu vojsku novih obožavatelja Ede Maajke koji su sinoć u Boogaloou neumorno i gotovo štreberski ponavljali svaki stih. Da Edo Maajka suvereno vlada hip-hop scenom ovog dijela Europe, po tko zna koji put dokazao je sinoć u Boogaloou. Novi album 'Spomen ploča' u nekoliko mjeseci je Edu učinio glazbenikom koji će teško ponovno svirati u klubovima manjim od Boogalooa.“

Nakon ovog koncerta Edo Maajka i bend nastavljaju mini turneju tako da već sutra nastupaju u Mariboru a zatim se vraćaju u Hrvatsku da bi nastupili u Splitu, 6. listopada i u Dubrovniku 8. listopada. Slijedi mu odlazak u Izrael te ponovni povratak na samom kraju godine. Budući da je pjesma „Ove godine“ nominirana za MTV EMA Best regional act, za manje od dva tjedna saznat ćemo da li je za Edu zasjala još jedna zvijezda.

Natrag »
Pionir