Video
Linkovi
Forum
Koncerti
Newsletter
  1.  
     

Info

Singlom ''Ove godine'' Edo najavio svoj novi album!

31.05.2010
Uskoro će se u prodaji pojaviti svojevrstan best of album najcjenjenijeg hip hopera na Balkanu, Ede Maajke pod nazivom "Spomen ploča". Na albumu će se naći najpoznatije pjesme/hitovi Ede Maajke ali u novim aranžmanima i produkciji i po prvi put odsvirane s bendom koji je Edo okupio pa ih slobodno možemo predstaviti kao sasvim nove pjesme!


Novi Edin album nazvan 'Spomen ploča' izlazi uoći koncerta u Aquarius klubu koja je zakazan za 18.6.
Na pitanje kakav je novi album, Edo kaže:
"To je taj zvuk to sam ja - novi aranžmani, prepoznatljivi dijelovi s novim zaraznim bass dionicama. Ovaj best off radim da bi zaokružio nekako zadnja 4 albuma i svoje dosadašnje djelovanje na sceni. Također se vraćam svirkama s bendom, što ne znači da ću prestati raditi u dj varijanti jer volim oboje... Također je ovo i uvod u novi materijal koji se nadam završiti što prije i koji će imati ovakav sound kakav smo uspjeli stvoriti na Spomen ploči“pojašnjava Edo i dodaje: „Luka Zuzić je odradio nevjerojatan posao sa brass dijelovima, pogodio je točno ono što sam htio i o čemu smo razgovarali prije samog rada na ploči. Imamo i par novih stvari za širu javnost, a to su dvije pjesme sa materijala Trnokop koji je trebao biti vani prošle godine. Morali smo ih malo smekšati da bi se uklopile u ostatak albuma.“

 

Edin prvi nastup s novim, vrhunskim bandom bit će na xSTatic festivalu u Splitu 29.5. Spot za pjesmu 'Ove godine' radit će Fabrika iz Sarajeva i bit će gotov do izlaska albuma. Cover za album opet radi Ideologija iz Sarajeva koji su radili 2 zadnja Edina covera. Album se očekuje u prodaji sredinom lipnja!

Natrag »
Pionir