Video
Linkovi
Forum
Koncerti
Newsletter
  1.  
     

Info

NOVI SINGL - Edo Maajka feat. Dino Šaran “To što se traži”

26.10.2006
NOVI SINGL - Edo Maajka feat. Dino Šaran “To što se traži”

PREMIJERA spota :: Z1 :::26. listopada u 12:15 h – Glazbena zona !!!

Ekskluzivni download video broja na vip music sajtu !!!


Opširnije »

Edo Maajka nominiran je za najboljeg izvođača regije po izboru glasačkog tijela MTV Adrije!

21.09.2006

Glazbeno uredništvo MTV Adrije jučer je potvrdilo pet regionalnih glazbenih imena koji su nominirani za MTV-jevu glazbenu nagradu u kategoriji najboljeg izvođača MTV Adrije. Osim Ede Maajke, u istoj kategoriji nominirani su Siddharta, Let 3, Aleksandra Kovač i Neisha.

Pobjednika će izabrati publika koja će svog favorita birati internetskim putem.


Opširnije »

Dvije slike vase omiljene Maajke na Porinu!

25.12.2005

EDO se nece emitirati na HTV-u i NOVOJ TV

21.11.2005
HTV i Nova TV radi eksplicitnih rijeci u spotu \'Mater vam jebem\' Ede Maajke, isti ne zeli i nece emitirati u sklopu svojih programa. Iako se u nekim hrvatskim sit-comima koristi daleko vise psovki, doticne se bez problema i upitnika o njihovom djelovanju na nasu omladinu prikazuju. Je li rijec o dvolicnosti medija ili pak o programskoj politici, nije upitno preispitivati.

Opširnije »

KUPITE CEDE OD EDE PREKO SAJTA SELFMADE RECORDSA!

29.10.2005
Na stranicama njemacke izdavacke kuce Selfmade Records imate priliku kupiti Edine albume \'Slusaj mater\' i \'No sikiriki\', kao i Edine majice. Na njihovoj stranici mozete gledati i Edine spotove, te citati intervjue koje je Edo dao tamosnjim etabliranim novinama. Ako znate njemacki, naravno. :-) Osim Ede, na njihovim stranicama mozete trziti i album njegovog mladjeg pulena Frenkija koji je ove godine izdao hvaljeni album za izdavacku kucu Menart. Selfmade Records ima ekskluzivu za prodaju njihovih albuma na podrucju Njemacke, Austrije i Svicarske.

EDO SNIMIO SPOT ZA 'MATER VAM JEBEM'

26.10.2005
Edo Maajka ovih je dana sa odlicnom slovenskom ekipom snimio spot za singl 'Mater vam jebem' kojim sluzbeno zatvara album 'No sikiriki'. Redatelj spota je *Jan Cvitkovic, koji je za svoj prvi cjelovecernji film 'Kruh i mlijeko' (2000) na festivalu u Veneciji dobio Lava, a za drugi 'Odgrobadogroba' (sve se pise zajedno), u San Sebastianu ove godine ponovo glavnu nagradu.

Opširnije »

KONAČNO ONLINE SHOP!

20.10.2005
Majice i CD-e vaseg omiljenog glavonje mozete naci u online shopu www.potkoshulja.com

EDO SNIMA NOVI ALBUM

09.10.2005
Nakon uspjesnog drugog albuma \'No sikiriki\', Edo Maajka u Morris studiju ovih dana snima novi album. Album naziva \'Stig\'o cumur\' biti ce objavljen krajem veljace/pocetkom ozujka iduce godine. Na novom albumu sa pjesmama pretezito socijalne tematike, naci ce se i odlicnih klupskih stvari, te izvrsna pjesma ljubavne tematike.
Od glazbenih kolega na albumu ce gostovati Saca (TBF), Lollobrigida i Ajs Nigrutin, i sadrzavati ce 13 pjesama, slijedecih radnih naslova: \'Trpaj\', Intro\', \'Glavonja\', \'Bomba\', \'Rek\'o sam joj\', \'Porno\', \'Nikad vice\', \'Severina\', \'Istrenirani smjecak\' i \'Para na paru\'. Podloge na albumu radili su Oneya, Billy, Koolade, Dash, Sleepgolfer i Nace. Dizajn albuma raditi ce Aorta, dok ce se za fotografije pobrinuti stalna, provjerena suradnica i prijateljica Mare Milin. Prvi singl koji ce najaviti album izaci ce krajem sijecnja iduce godine, dok ce album \'No sikiriki\' oficijelno zatvoriti singl \'Mater vam jebem\' za koji se ovih dana snima spot dokumentaristicke forme u Sloveniji pod redateljskom palicom priznatog Jana Cvitkovica koji je nedavno dobio nagradu u SanSebastijanu za film ....

ZLATNA KOOGLA

11.04.2005
Edo Maajka - najbolji pjevac, najbolji video spot "Prziii" i najbolji web site: www.edomaajka.com Zlatni Dop godine: NAJizvodjac godine prema glasovima kritike.

« 1 2 3 4 5 6 »

Pionir