Video
Linkovi
Forum
Koncerti
Newsletter
  1.  
     

Info

Edina Božićna Kuhinja!!!

09.12.2009

Dobrodošli u Edinu Božićnu kuhinju!!!

Ove godine, Edo i gurmani pripremili su za Vas posebne kulinarske delicije, i to na sam Božić, u clubu Aquarius!!!

Predjelo u ruhu reggae-a, dub-a, jungle-a i rap-a slažu majstori:

ROOTS IN SESSION i BAGA SOUND SISTEM,

a glavno jelo recitiraju i nabrajaju EDO MAAJKA, FRENKIE I KANDŽIJA!

Vidimo se za stolom.

Voli Vas Maajka!

p.s. Ulaznice u pretprodaji (50 kn) u Shoebedo dućanima (Gajeva 7, Avenue Mall), Aquarius cd shop (Varšavska).

Ulaznice na dan festivala (70 kn) na blagajni Aquariusa.

 

 


Edo i Konekt marketing potpisali ekskluzivan ugovor o managerstvu!

15.04.2009

Za sve informacije o slobodnim terminima i nastupima na području RH , kontaktirajte nas na:
Konekt Marketing d.o.o. , Gundulićeva 48, Zagreb
E-mail: info@konekt-marketing.hr
Web: www.konekt-marketing.hr
Mob: 091 444 34 56
Za informacije o nastupima na području izvan RH kontaktirajte booking@fmjam.com


Edo ponovo nominiran za Porin!

15.04.2009

S ponosom Vas obavještavamo da je Vaša omiljena Maajka nominirana za nagradu Porin 2009!

U kategoriji br. 7 za najbolji album klupske glazbe, nominirani su:

EDO MAAJKA – BALKANSKO A NAŠE
ELEMENTAL – POD PRITISKOM
POSTOLAR TRIPPER – POPRAVNI


Edin dokumentarac putuje svijetom

06.09.2008
Dokumentarac "Edo Maajka-Sevdah o rodama" (Dokumentarni program HTV-a ) scenarista i redatelja Silvija Mirošničenka, pozvan je na dva ugledna svjetska filmska festivala koja prikazuju najbolje glazbene dokumentarce.

Opširnije »

TRNOKOP - Edin novi bend premijerno na ROKAJ FESTU !

25.06.2008
Na ovogodišnjem Rokajfestu, točnije 4.7.2008., imat ćete priliku ekskluzivno prisustvovati promotivnom predstavljanju glazbenog projekta dva glazbena svijeta čiji su solo radovi ove godine vrhom komercijalne i underground ponude s ovih teritorija. Osluhnite kako glasno i jasno diše Bosna.

Opširnije »

PORIN : EDO MAAJKA - PRIOPĆENJE DISKOGRAFSKE KUĆE MENART

18.04.2008
Poštovani,

ponukani trenutnim zanimanjem medija i javnosti po pitanju diskografske glazbene nagrade Proin, te napisima da je diskografska kuća Menart na bilo koji način lažirala prijave za nagradu Porin pri nominiranju izvođača Ede Maajke, želimo iznijeti nekoliko činjenica.

Menart je tijekom godina prijavio tri albuma Ede Maajke koristeći se pritom slijedećim parametrima:

- da je diskografska kuća Menart hrvatski nakladnik koji ima sklopljen ugovor sa izvođačem Edom Maajkom,i da je kao takva sve njegove albume licecno prodavala u cijeloj regiji bivše Jugoslavije

- da izvođač Edo Maajka živi u Hrvatskoj, radi u Hrvatskoj, u Hrvatskoj plaća porez i u Hrvatskoj je izgradio karijeru

- da su svi albumi Ede Maajke snimljeni u Hrvatskoj, sa hrvatskim producentima

Porin je prihvatio sve te činjenice, kao i činjenicu da Edo Maajka doprinosi hrvatskoj diskografiji i kulturi uopće, stoga apsolutno neumjesnim smatramo objede izrečene u novinama da je diskogarfska kuća Menart na bilo koji način prevarila nagradu Porin, tvrdeći da Edo Maajka ima hrvatsko državljanstvo, niti smo takav papir ikada bili zamoljeni pokazati.


Opširnije »

EDO MAAJKA SNIMA SPOT ZA „GANSE“

14.04.2008
Pozivamo sve zainteresirane novinare da danas, 14.4.08. dođu u GSK „Jabuka“ kako bi popratili snimanje spota za Edin aktualni singl „GANSI“. Molimo vas da dođete u 20:00 sati i potvrdite svoj dolazak. Ekipa sa seta bit će vam na raspolaganju do 20:30 sati.

„Spot "Gansi" na pomalo ironičan način oživjet će sjećanje na rane devedesete u Zagrebu i scenu koja je u to vrijeme gravitirala oko (o)kultne "Jabuke". Vrijeme "prije bljeskova i oluja" mračan je period naše povijesti i svi ga se sjećamo manje ili više iskrivljenog kroz prizmu "izvanrednog stanja" koje je tih godina vladalo, pa će tako i ovaj spot reanimirati to vrijeme u prostoru "Jabuke" stvarajući ugođaj bizarnog sna kroz koji prolaze slike i lica minulog vremena mješajući se sa sadašnjošću koja odzvanja poput jeke. U spotu će se u cameo ulogama pojaviti i neki od legendarnih aktera "noćne scene" iz vremena koje se u pjesmi spominju.

Opširnije »

Edo Maajka - Track by track

25.03.2008
„INTRO“
(tekst-Edo, beat-Koolade, pjeva-Ivana Starčević, uvod u intro-Wikluh Sky & Koolade)

Pravi uvod u ovaj album. Kako smo Koolade i ja redali stvari skontali smo da moramo imat jedan opušteni uvod u sve ovo. Pustio mi ga je preko telefona i to je bilo to, dan poslije sam snimio stvar kod Mire. To je k'o kad urednici u zadnji čas pišu uvodnu riječ u tjednik - ovo je moja uvodna riječ...

Opširnije »

SEVDAH O RODAMA U SKOPJU I CHICAGU

25.03.2008
52-minutni dokumentarac ''Edo Maajka-Sevdah o rodama'' scenarista i redatelja Silvija Mirošničenka i produkciji Dokumentarnog programa HTV-a pozvan je na Skopje film festival gdje će biti prikazan u popratnom programu u sekciji Sound & Fury. Dokumentarc je pozvan i na Festival BH filma u Chicagu u Americi (od 25.4 do 28.4 ) kojeg organizira Edgewater Film Society u suradnji sa International Film and Media Studies Program na Loyola Univerzitetu Chicago (www.luc.edu ).

Opširnije »

Novi album od DANAS u prodaji!

25.03.2008
Balkansko a naše, album koji je najavljen s dva singla „Pokradi lovu“ i trenutno aktualnim „Gansima“, DANAS je ugledao svijetlo dana. Na sam dan izlaska albuma, u Zagrebu, Profilu Megastoreu u 19:30 sati, Edo Maajka će biti na raspolaganju svim fanovima za potpisivanje albuma po posebnoj promotivnoj cijeni, a najbrži i najsretniji dobit će i majicu s motivom albuma, otisnutu u limitiranoj ediciji.

« 1 2 3 4 5 6 »

Pionir